© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/6

Se pun într-un castron făina, zahărul vanilinat Diamant, sarea și oul. Se adaugă untul tăiat bucăți și se frământă până se obține un aluat omogen. Se înfășoară în folie de plastic și se lasă la frigider timp de o oră.

2/6

Se întinde aluatul și se tapetează cu hârtie de copt o tava rotundă.

3/6

Se coace în cuptorul preîncălzit la 200 °C timp de aproximativ 15 – 20 de minute.

4/6

Se spală, se curăță și se scurg coacăzele. Se bat albușurile până se întăreşte spuma, apoi se adaugă încet zahărul fin Brilliant și se amestecă cu coacăzele.

5/6

Se presară baza precoaptă cu jumătate din migdale și se toarnă amestecul de bezea deasupra. Se întinde cu dosul unei linguri și se fac mici adâncituri. La final, se presară cu migdalele rămase.

6/6

Se coace în cuptorul preîncălzit la 160 °C timp de aproximativ 40 – 50 de minute.

Deserturi

TORT CU BEZEA DE COACĂZE ROŞII

  • cel mult 60 de minute
  • 1 tavă rotunda Ø 26 cm mediu
  • mediu

Încântă-ți simțurile cu acest preparat divin – echilibrul perfect dintre dulce și acru! Pe lângă zahărul Diamant, ingredientul secret esențial pentru realizarea acestei capodopere culinare este… multă dragoste!

Produse folosite în reţetă:

© Pfeifer & Langen România © Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

250 g de făină
125 g zahăr vanilinat Diamant
1 vârf de cuțit de sare
1 ou
125 g unt (sau margarină)

Pentru umplutură:

500 g coacăze roșii
4 albușuri de ou
200 g zahăr fin extra alb Brilliant
100 g fulgi de migdale