© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/5

Se pune zmeura congelată cu 50 ml de lapte, cu smântână și zahărul candel Coffee Sugar într-un bol înalt.

2/5

Se pasează rapid cu un blender de mână până se obține un amestec omogen.

3/5

Apoi se bate cu un mixer de mână până când devine și mai pufos.

4/5

Se toarnă laptele într-un pahar mare și se întinde spuma de fructe deasupra.

5/5

Se servește imediat.

Sfat: Ingredientele, cupele de măsurare și mixerul trebuie să fie foarte reci, pentru ca spuma de fructe să fie cât mai cremoasă.

Băuturi

Shake de înghețată cu fructe à la Dalgona

  • Cel mult 15 min.
  • 2 porții
  • simplu

Spumă de înghețată pufoasă și fructată: această variantă de milkshake de înghețată cu zmeură, inspirată de cafeaua Dalgona, va fi pe placul tuturor!

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

100 g zmeură congelată
50ml lapte rece
50 g de smântână rece
8 lingurițe de zahăr candel farin Diamant Coffee Sugar
400 ml lapte rece