© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/6

Se taie gutuile în bucăți, se îndepărtează cotoarele și vârful.

2/6

Se gătesc gutuile la aburi sau se fierb până când se înmoaie, apoi se stoarce printr-o sită fină și se scurge sucul. Se lasă la răcit.

3/6

Se măsoară 600 ml de suc și se toarnă într-o cratiță mare împreună cu sucul și lichiorul de portocale.

4/6

Se amestecă cu zahărul gelifiant 1:1 Diamant și se aduce la fierbere amestecând.

5/6

Se fierbe la foc mare timp de 1 minut, amestecând în același timp.

6/6

Se toarnă imediat preparatul fierbinte în borcane și se sigilează bine.

Dulceţuri

Jeleu de gutui și portocale cu Cointreau

  • Cel mult 30 min.
  • 6 – 8 borcane de 200 ml
  • simplu

Îmbogățește-ți ziua cu o experiență aromatică remarcabilă: jeleu din gutui și portocale, armonizat perfect cu lichior Cointreau pentru a-ți oferi o combinație sublimă de arome dulci și amărui.

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

1,5 kg de gutui
125 ml de suc de portocale
25 ml lichior de portocale (de exemplu Cointreau)
1 kg de zahăr gelifiant 1:1 Diamant