MOD DE PREPARARE:
1/4
Se spală, se curăță și se pasează fructele de pădure. Se trec printr-o sită pentru a îndepărta semințele.
2/4
Se cântărește 1 kg din amestecul de fructe, se amestecă cu zahărul gelifiant 1:1 Diamant într-o cratiță mare și se aduce la punctul de fierbere amestecând continuu.
3/4
Se fierbe la foc mare timp de 4 minute, amestecând până obținem consistența potrivită.
4/4
Se toarnă imediat gemul fierbinte în borcane și se închide ermetic.
Dulceţuri
Gem fin din fructe de pădure
- Cel mult 30 min.
- 8 – 10 borcane de 200 g
- simplu
Căpșune, zmeură și coacăze roșii într-o combinație triplu delicioasă – fără semințe!
Produse utilizate:
INGREDIENTE
aprox. 450 g | căpșune |
aprox. 400 g | zmeură |
aprox. 400 g | coacăze |
1 kg | de zahăr gelifiant 1:1 Diamant |