© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/4

Se spală, se curăță și se pasează fructele de pădure. Se trec printr-o sită pentru a îndepărta semințele.

2/4

Se cântărește 1 kg din amestecul de fructe, se amestecă cu zahărul gelifiant 1:1 Diamant într-o cratiță mare și se aduce la punctul de fierbere amestecând continuu.

3/4

Se fierbe la foc mare timp de 4 minute, amestecând până obținem consistența potrivită.

4/4

Se toarnă imediat gemul fierbinte în borcane și se închide ermetic.

Dulceţuri

Gem fin din fructe de pădure

  • Cel mult 30 min.
  • 8 – 10 borcane de 200 g
  • simplu

Căpșune, zmeură și coacăze roșii într-o combinație triplu delicioasă – fără semințe!

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

aprox. 450 g căpșune
aprox. 400 g zmeură
aprox. 400 g coacăze
1 kg de zahăr gelifiant 1:1 Diamant