© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/4

Se spală, se curăță și se pasează căpșunele.

2/4

Se cântărește 1 kg de căpșune, se amestecă cu zahărul gelifiant Diamant 1:1 într-o oală potrivită.

3/4

Se pune la fiert. Se lasă să fiarbă la foc mare timp de 4 minute, amestecând până când dă în clocot.

4/4

Se toarnă compoziția fierbinte în borcane și se închide ermetic.
Sfat: pentru o dulceață cu bucăți de fructe, se taie căpșunele în bucăți, se amestecă cu zahărul gelifiant 1:1 Diamant și se lasă la infuzat timp de 3-4 ore.

Dulceţuri

Gem de căpșune (rețeta clasică)

  • Cel mult 30 min.
  • 8 – 10 borcane de 200 ml
  • simplu

Preparatul clasic obținut dintr-un 1 kg de căpșune și un 1 kg de zahăr gelifiant va avea întotdeauna succes!

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

1 kg căpșune (cântărite în prealabil)
1 kg de zahăr gelifiant 1:1 Diamant