© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/4

Se spală caisele, se curăță de sâmburi, se taie în bucăți și se pasează. Se spală rozmarinul și se mărunțește.

2/4

Se amestecă 1 kg de caise cu rozmarinul și cu zahăr gelifiant 2:1 Diamant într-o cratiță mare și se pun la fiert, amestecând.

3/4

Se lasă la fiert timp de 3 minute la foc mare, amestecând.

4/4

Se toarnă gemul fierbinte în borcane, apoi acestea se închid ermetic.

Dulceţuri

Gem de caise cu rozmarin

  • Cel mult 30 min.
  • 6 – 7 borcane de 200 ml fiecare
  • simplu

Adu culoare în viața ta – prepară cât mai multe gemuri!

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

1 kg caise (fără sâmburi, cântărite)
2 fire rozmarin
500 g zahăr gelifiant 2:1 Diamant