© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/5

Se congelează cafeaua într-o formă de cuburi de gheață cu o zi înainte.

2/5

Se amestecă bine cafeaua instant cu zahărul Coffee Sugar Diamant într-un bol.

3/5

Se adaugă apa și se bate cu un mixer de mână la viteză mare timp de 1-2 minute, până când devine groasă și cremoasă.

4/5

Se toarnă lichiorul Irish Cream cu lapte într-un pahar mare, se adaugă 2-3 cuburi de gheață de cafea și se acoperă cu înghețată de vanilie.

5/5

Se întinde spuma de cafea Dalgona deasupra și se servește.
Sfat: Serviți presărat cu chipsuri de cacao. Dar atenție: dă dependență!

Băuturi

Frappé Dalgona (rețetă estivală)

  • Cel mult 15 min.
  • 1 porție
  • simplu

Răcorește-te cu rețeta noastră de cafea cu gheață, împreună cu toppingul delicios Dalgona, băutura perfectă de savurat împreună cu prietenii la marginea unei piscine, sau chiar în mijlocul zilei, când luna lui cuptor supraîncinge atmosfera!

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

50 mlde cafea tare, proaspăt preparată sau espresso (rece)
4lingurițe de cafea instant
4lingurițe de zahăr candel farin Coffee Sugar Diamant
4lingurițe de apă caldă
2 –4 mlde lichior Irish Cream
200 mllapte rece
1lingură de înghețată de vanilie