© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/3

Se încălzește laptele, apoi se dizolvă bomboanele cu caramel în acesta.

2/3

Se amestecă bine cacaua cu zahărul Diamant Coffee Sugar. Compoziția se amestecă cu cafeaua, după care se împarte în 2 căni.

3/3

Se bate frișca și se îndulcește cu puțin zahăr Diamant Coffee Sugar. Se împarte crema în cele două cupe și se decorează cu alune tocate.

Sfaturi: Bomboanele de caramel se dizolvă mai repede dacă sunt tocate. În loc de frișcă, cafeaua cu ciocolată și caramel poate fi încercată chiar și cu puțină spumă caldă de lapte

Băuturi

Cafea cu ciocolată și caramel

  • Cel mult 15 min.
  • 2 căni
  • simplu

Aroma de cacao și de caramel oferă cafelei o savoare deosebită. Aceasta se completează perfect cu dulceața zăharului Diamant Coffee Sugar.

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

250 ml de cafea fierbinte
1 – 2 lingurițe de cacao
1 – 2 linguri de zahăr Diamant Coffee Sugar
4 bomboane tari cu caramel
150 ml lapte
1 – 2 linguri alune tocate
100 g smântână