© Pfeifer & Langen România

MOD DE PREPARARE:

1/4

Se taie păstaia de vanilie pe jumătate și se scot semințele.

2/4

Se pisează ușor într-un mojar anasonul stelat, condimentele, cuișoarele și păstăile de cardamom.

3/4

Se pun păstaia de vanilie și semințele, bețișoarele de scorțișoară și restul de condimente într-o cratiță împreună cu laptele, cacaua și cuburile de zahăr Coffee Sugar Diamant și se încălzește la foc mediu. Se lasă la infuzat timp de aproximativ 15-20 de minute.

4/4

Se îndepărtează condimentele și se servesțe băutura fierbinte.

Sfat: Decorați bezelele de zahăr și serviți-le împreună cu băutura caldă.

Băuturi

Cacao cu mirodenii

  • Cel mult 15 min.
  • 4 – 5 căni a câte 200 ml fiecare
  • simplu

Adăugați cuișoare, cardamom și scorțișoară pentru a transforma o băutură pe bază de cacao într-o experiență delicioasă.

Produse utilizate:

© Pfeifer & Langen România

INGREDIENTE

1 păstaie de vanilie
4 bucăți de anason stelat
10 semințe de piper
8 cuișoare
8 păstăi de cardamom
1 L lapte
20 g de cacao (cernută)
20 g de cuburi de zahăr candel Coffee Sugar Diamant