MOD DE PREPARARE:
1/4
Se taie păstaia de vanilie pe jumătate și se scot semințele.
2/4
Se pisează ușor într-un mojar anasonul stelat, condimentele, cuișoarele și păstăile de cardamom.
3/4
Se pun păstaia de vanilie și semințele, bețișoarele de scorțișoară și restul de condimente într-o cratiță împreună cu laptele, cacaua și cuburile de zahăr Coffee Sugar Diamant și se încălzește la foc mediu. Se lasă la infuzat timp de aproximativ 15-20 de minute.
4/4
Se îndepărtează condimentele și se servesțe băutura fierbinte.
Sfat: Decorați bezelele de zahăr și serviți-le împreună cu băutura caldă.
Băuturi
Cacao cu mirodenii
- Cel mult 15 min.
- 4 – 5 căni a câte 200 ml fiecare
- simplu
Adăugați cuișoare, cardamom și scorțișoară pentru a transforma o băutură pe bază de cacao într-o experiență delicioasă.
Produse utilizate:
INGREDIENTE
1 | păstaie de vanilie |
4 | bucăți de anason stelat |
10 | semințe de piper |
8 | cuișoare |
8 | păstăi de cardamom |
1 L | lapte |
20 g | de cacao (cernută) |
20 g | de cuburi de zahăr candel Coffee Sugar Diamant |